Зарубіжна література. 5 клас. Мій конспект. Матеріали до уроків. СЛР001

Паперова версія Електронна версія
Паперова версія
У наявності
195,00 грн

Доставка

 Укрпочта   УКРПОЧТА  - від 35 грн  Детальніше>

 Нова пошта  НОВА ПОШТА - від 65 грн Детальніше>

Оплата

Готівкою під час отримання, картою Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичніх осіб

Гарантія

Друковані видання належної якості не підлягають обміну та поверненню. Про інші випадки детальніше тут

Електронна версія
195,00 грн
Купити
Разом Відгуки
Більше інформації
КодСЛР001
ISBN9786170040633
СеріяМій конспект. Матеріали до уроків
Вік/клас5 клас
РозмірА4
Сторінок160
ВидавництвоОснова
Автор
М. В. Коновалова
та ще 2
В. В. Паращич
Г. Є. Фефілова
Сховати
Поданий посібник сформовано з метою допомогти учителям-філологам, які з 2022—2023 навчального року впроваджуватимуть модель НУШ.
Орієнтовне календарно-тематичне планування уроків та матеріали для допомоги вчителеві складно з урахуванням основних модельних навчальних програм «Зарубіжна література. 5—6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори: Ніколенко О. М., Ісаєва О. О., Клименко Ж. В., Мацевко-Бекерська Л. В., Юлдашева Л. П., Рудніцька Н. П., Туряниця В. Г., Тіхоненко С. О., Вітко М. І., Джангобекова Т. А.) та програми «Зарубіжна література. 5—6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автор Волощук Є. В. ), рекомендованих Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 12.07.2021 № 795).
У посібнику враховано матеріал для опрацювання та вправи для виконання, а форми та методи роботи учителі мають можливість обирати самостійно. Робота на уроках передбачає використання інтерактивних методів навчання, роботу в парах, малих та великих групах. Учитель із усієї кількості запропонованих вправ має можливість обирати ті, які відповідають рівневі навчальних осягнень класу, його продуктивності праці. За QR-кодомподано тестові завдання, які допоможуть учителю перевірити рівень досягнень учнів за темою, орієнтовне календарно-тематичне планування за програмами.
Напишіть відгук
Ваш відгук: Зарубіжна література. 5 клас. Мій конспект. Матеріали до уроків. СЛР001
Рекомендовані