Школа навиворіт. Що робити, якщо ... ? Ситуації, які можуть трапитися з дитиною в школі. Видання третє, доповнене КНН034

Паперова версія Електронна версія
Паперова версія
У наявності
350,00 грн

Доставка

 Укрпочта   УКРПОЧТА  - від 35 грн  Детальніше>

 Нова пошта  НОВА ПОШТА - від 65 грн Детальніше>

Оплата

Готівкою під час отримання, картою Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичніх осіб

Гарантія

Друковані видання належної якості не підлягають обміну та поверненню. Про інші випадки детальніше тут

Разом Відгуки
Більше інформації
КодКНН034
ISBN9786170041654
СеріяКорисні навички
Вік/клас6+
РозмірА4
Сторінок80
ВидавництвоОснова
Автор
Анна Гресь
Як поводитиметься ваша дитина, якщо вона запізнилася на урок, або забула ім’я вчителя? Для маленького першокласника це може спричинити справжній стрес. Як же допомогти дитині знайти правильний вихід і водночас не розгубитися? «Школа навиворіт. Що робити, якщо ... ?» — це справжня інструкція для батьків, що допоможе крок за кроком разом із дитиною розглянути найпоширеніші ситуації, які можуть трапитись із нею у школі, та навчитися розв’язувати їх! З третього, доповненого видання популярної книжки Ви довідаєтесь, як дитина може сама впоратись у ситуаціях, коли їй:
- страшно бути в школі під час війни;
- вона лякається сирени;
- боїться йти до школи;
- не може знайти свій клас;
- соромиться знайомитись з новими однокласниками;
- не знає, як звуть учителя. І ще 31 найпоширеніша проблемна ситуація у школі! Завдяки незвичній формі подачі інформації ви зможете програвати разом різні сценарії, допомогти дитині стати впевненою, знаходити оптимальній вихід та не розгубитися.
Книга допоможе дорослим знайти правильні слова, аби підказати, допомогти, підтримати дитину та забезпечити якісну психологічну підготовку до школи!
Напишіть відгук
Ваш відгук: Школа навиворіт. Що робити, якщо ... ? Ситуації, які можуть трапитися з дитиною в школі. Видання третє, доповнене КНН034