Мама ОК. Про материнство без тривог та вигоряння. ДТБ093

Паперова версія Електронна версія
Паперова версія
У наявності
250,00 грн

Доставка

 Укрпочта   УКРПОЧТА  - від 35 грн  Детальніше>

 Нова пошта  НОВА ПОШТА - від 65 грн Детальніше>

Оплата

Готівкою під час отримання, картою Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичніх осіб

Гарантія

Друковані видання належної якості не підлягають обміну та поверненню. Про інші випадки детальніше тут

Разом Відгуки
Більше інформації
КодДТБ093
ISBN9786170041968
СеріяДля турботливих батьків
Вік/клас0+
РозмірА5
Сторінок160
ВидавництвоОснова
Автор
Н. В. Чуб
Ми всі припускаємося помилок. Це нормально. Ми всі неідеальні. І це теж нормально. Бути мамою не завжди весело. Це щира правда. Проте щасливі моменти завжди трапляються. І це теж правда. Мами непокояться, засмучуються, виснажуються (вигоряють), зляться і почуваються поганими мамами, мамами — гірше не може бути.
Ця книжка — своєрідний мамин ресурс. Її створювали, щоб не тільки допомогти мамі впоратися з труднощами, а й навчитися зважати на власні бажання і прагнути їх здійснення; усвідомлювати власні почуття, вчасно говорити «стоп!» і приділяти час собі.
У цій книжці — мінімум теорії. Тому що мамине життя — це 99 % практики. Щодня, 24/7, без вихідних і святкових днів. І без відпустки. На сторінках ви не знайдете міркувань про те, що достатньо помедитувати чи записати в блокноті магічні слова «я щаслива, я бадьора і сповнена сил» — і відразу настане щастя. Проте на вас чекає чимало реальних, можливо, не ідеальних, але перевірених мамами рекомендацій, ідей. Це видання — про материнство без тривог і вигоряння, про материнство не тільки з настановою «Я все можу», а також з відчуттям «Я щаслива!».
«Я — багато років вислуховую матусь, приймаю їхні почуття, допомагаю “витягувати” себе з різних життєвих ситуацій. Тому сподіваюся, що книжка стане вам у пригоді, обов’язково допоможе. У потрібному місці й у слушний час».
Наталія Чуб, практична психологиня, мама трьох дітей та авторка цієї книжки
Напишіть відгук
Ваш відгук: Мама ОК. Про материнство без тривог та вигоряння. ДТБ093