Журнал обліку бракеражу сирої продукції. Шкільна документація О376023У

Паперова версія Електронна версія
Паперова версія
У наявності
75,00 грн

Доставка

 Укрпочта   УКРПОЧТА  - від 35 грн  Детальніше>

 Нова пошта  НОВА ПОШТА - від 70 грн Детальніше>

Оплата

Готівкою під час отримання, картою Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичніх осіб

Гарантія

Друковані видання належної якості не підлягають обміну та поверненню. Про інші випадки детальніше тут

Разом Відгуки
Більше інформації
Код О376023У
ISBN 9789667466138
Серія

Шкільна документація

Розмір 26.00x20.00x0.26
Сторінок 48
Видавництво Ранок
Автор
Без автора

Журнал обліку бракеражу сирої продукції є важливим інструментом для систематичного контролю якості на етапі отримання та обробки сирих продуктів у навчальних закладах.

Основна мета цього журналу – забезпечити ретельний моніторинг і документування всіх аспектів бракеражу сирої продукції, включаючи її прийом, перевірку та відхилення.

Напишіть відгук
Ваш відгук: Журнал обліку бракеражу сирої продукції. Шкільна документація О376023У
Рекомендовані