Журнал обліку бракеражу сирої продукції. Шкільна документація О376023У

Паперова версія Електронна версія
Паперова версія
У наявності
75,00 грн
Доставка
УКРПОЧТА - від 35 грн Детальніше>
НОВА ПОШТА - від 70 грн Детальніше>
Оплата
Готівкою під час отримання, картою Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичніх осіб
Гарантія
Друковані видання належної якості не підлягають обміну та поверненню. Про інші випадки детальніше тут
Разом Відгуки
Код | О376023У |
---|---|
ISBN | 9789667466138 |
Серія | Шкільна документація |
Розмір | 26.00x20.00x0.26 |
Сторінок | 48 |
Видавництво | Ранок |
Автор |
Журнал обліку бракеражу сирої продукції є важливим інструментом для систематичного контролю якості на етапі отримання та обробки сирих продуктів у навчальних закладах.
Основна мета цього журналу – забезпечити ретельний моніторинг і документування всіх аспектів бракеражу сирої продукції, включаючи її прийом, перевірку та відхилення.
Напишіть відгук